Το www.xrysosoikos.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ μέσω των ταχυμεταφορικών ACS Courier και Speedex Courier.

Αφού λάβουμε και επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας, η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, ενώ έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε την παραλαβή του δέματος σας από το κατάστημα Courier ACS ή Speedex που σας εξυπηρετεί.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται  εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες, απομακρυσμένα νησιά κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αλλαγή διεύθυνσης παράδοσης της παραγγελίας σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί από εμάς.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για λόγους ασφαλείας, για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το συνεργαζόμενο Courier απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή κάποιου σχετικού εγγράφου, ενώ σας συστήνουμε να ελέγξετε προσωπικά το προϊόν που παραδίδεται και να επιβεβαιώσετε ότι παραμένει άθικτη η συσκευασία του.

MENOY

xrysos oikos logo

Μη χάσετε τις προσφορές μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο