Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιλέγοντας κάποιο άλλο προϊόν ή ζητώντας την επιστροφή των χρημάτων σας. Και στις δύο περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για να γίνει αποδεκτό το αίτημα επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

  • Να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλέφωνο +30 22710 20602 ή στο mail info@xrysosoikos.gr, προκειμένου να αναφερθεί το αίτημα σας και να εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος.
  • Tο προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις), δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής και το ειδικό καρτελάκι της εταιρείας ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. να μην έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν πρόκειται για ρολόι, δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το μπρασελέ του ή να έχει γίνει οποιοδήποτε είδους τροποποίηση. Δεν γίνεται δεκτή η αλλαγή προϊόντος που έχει τροποποιηθεί μετά από σχετική υπόδειξη του πελάτη πχ αλλαγή νούμερου σε δαχτυλίδι, μήκους αλυσίδας κλπ. καθώς επίσης σε προϊόν εξατομικευμένης παραγγελίας.
  • Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο με τις ταχυμεταφορικές εταιρίες ACS Courier ή Speedex Courier ενώ η συσκευασία της αποστολής του προϊόντος που επιστρέφεται πρέπει να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής η εταιρεία ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε δεν φέρει ουδεμία ευθύνη. 

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνονται αποδεκτές . Αλλαγή των ήδη αλλαχθέντων προϊόντων δεν επιτρέπεται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει εκτελεστεί εσφαλμένα από εμάς, όπως αποστολή ελαττωματικού προϊόντος ή κατεστραμμένης συσκευασίας ή διαφορετικού προϊόντος από αυτού της παραγγελίας σας, τότε δικαιούστε την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος χωρίς δική σας επιβάρυνση.

Τέλος, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, αφού πρώτα αφαιρεθούν από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας σας.

MENOY

xrysos oikos logo

Μη χάσετε τις προσφορές μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο